Trending

Se promite că în doi ani fostul Hotel Dacia va arăta la fel cum a fost în vremurile lui bune!

Renovarea fostului Hotel Dacia situat în Centrul Vechi al orașului Satu Mare  a început. Una dintre bijuteriile arhitecturii maghiare Art Nouveau de la începutul secolului se va redeschide în anul 2025, informează szatmar.ro.

Potrivit anunțului, clădirea istorică, care este goală de ani de zile, își va deschide porțile ca hotel modern în doi ani sub marca Hotel Indigo al lanțului internațional InterContinental (IHG) Hotels & Resorts, operat de conducerea hotelieră maghiară. companie Hotel & More Group. 
„În timpul reconstrucției, dorim să păstrăm toată valoarea clădirii.Astfel, în timpul lucrărilor de construcție, fiecare parte a clădirii va fi reînnoită în forma sa originală, fie că este vorba de elementele de fațadă sau de tigla unică Zsolnay. ”, a anunțat directorul general al Dacia SRL. Sala de bal, care funcționează ca centru de evenimente al orașului, va fi, de asemenea, redată la frumusețea sa inițială, asigurând condițiile necesare pentru funcționarea concentrată a locației evenimentului și sustenabilitatea afacerii, a adăugat managerul.

Potrivit anunțului anterior al fundației, proprietatea va fi renovată cu o investiție de aproape 30 de milioane de euro și își va deschide porțile cu 62 de camere.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button