Trending

Mai sunt două săptămâni în care absolvenții de liceu sătmăreni se pot înscrie la una din cele mai prestigioase universități din țară!

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca a dat luni, 10 iulie 2023, startul sesiunii de vară a admiterii în anul universitar 2023-2024, cu 5.298 de locuri bugetate destinate absolvenților de liceu, 10.892 de locuri în regim cu taxă și 2.980 de locuri pentru învățământ la distanță și cu frecvență redusă pentru studii universitare de nivel licență. Candidații vor putea alege între cele 252 de programe de licență (învățământ cu frecvență, frecvență redusă sau la distanță).

Peste 7.800 de candidați și-au depus dosarele de înscriere în primele trei zile ale sesiunii de vară a admiterii în anul universitar 2023-2024 la Universitatea Babeș-Bolyai, numărul fiind mai mare decât cel înregistrat în primele trei zile ale sesiunii de admitere organizate în luna iulie 2022.

Conform datelor furnizate de universitatea clujeană, cea mai căutată facultate în primele trei zile de înscriere, este Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, urmată de Facultatea de științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Facultatea de Matematică și Informatică, Facultatea de Drept, respectiv Facultatea de științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

Perioada de admitere pentru noul an universitar este cuprinsă între 10 și 27 iulie 2023.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button