Trending

Grevă la CFR! Nici un tren nu va circula vineri dimineață!

Ceferiștii fac grevă de avertisment, vineri dimineața, nemulțumiți de salariile pe care le primesc, dar și pentru a atrage atenția asupra problemelor din industria feroviară.

Protestul, programat în 15 septembrie, se va desfășura între orele 07.00-09.00. Circulaţia trenurilor va fi oprită în acest interval.

Protestul ceferiștilor este susținut de Blocul Național Sindical (BNS).

“Blocul Național Sindical susține în mod ferm greva de avertisment planificată pentru vineri, 15 septembrie 2023, între orele 7:00 și 9:00, de către afiliații BNS: Federația Națională Feroviară Mișcare Comercial Vagoane și Federația Elcatel.

Scopul acestei greve de avertisment este de a atrage atenția asupra unor probleme urgente din industria feroviară, care includ lipsa contractelor colective de muncă, remunerații inadecvate în raport cu responsabilitățile și calitatea muncii depuse de lucrătorii din domeniu, precum și subfinanțarea companiilor feroviare din administrarea directă a statului, sub incidența Ministerului Transporturilor și Infrastructurii”, precizează confederația sindicală.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button