ZEU–l șoselelor din Sibiu şi-a omorât o prietenă  după ce a intrat cu viteză în două autobuze!

Un tânăr şofer de 23 de ani, din Sibiu, aflat la volanul unui BMW înmatriculat ZEU, şi-a omorât o prietenă seara trecută și pe alta a băgat-o în spital, lângă Cimitirul Municipal Sibiu, după ce a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei şi a intrat în plin într-un sens giratoriu şi în două autobuze, scrie sibiuindependent.ro.

Impactul a fost atât de puternic încât tinerii au rămas încarceraţi în BMW-ul distrus, fiind scoşi abia după intervenţia pompierilor de la descarcerare. Din nefericire, pentru tânăra în vârstă de 30 de ani, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Şoferul şi cealaltă pasageră au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Geanina, tânăra a căror rude plângeau și zbierau de durere chiar în timp ce medicii o resuscitau, a pierdut lupta cu viața. Era pasageră pe bancheta din spate și din primele informații, nu purta centura de siguranță. Din nefericire, în urma impactului, tânăra a suferit răni grave la cap.

Apropiații, spun despre Geanina că era o tânără liniștită și sociabilă. Ultimul story postat pe rețelele de socializare, cu 18 ore înainte de nenorocire, are un mesaj cutremurător: ” Doamne, fă-mă să înțeleg că planurile tale sunt mai bune ca ale mele.” scrie sursa citată.

Odihnă veșnică!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button