Vacanță în Grecia sfârșită tragic într-un accident mortal,  pentru o familie din Cluj, originară din Maramureș!

Accidentul mortal a avut loc puțin după ora 12.00, când un autoturism marca Citroen cu numere de înmatriculare din Cluj s-a ciocnit cu un camion bulgăresc, conform cluj24.ro.

Mașina a intrat în coliziune cu un TIR la kilometrul 18 al autostrăzii Salonic-Serres, care face legătura cu granița greco-bulgară, iar accidentul s-a soldat cu patru victime, membri ai aceleiași familii. Cei doi părinți, în vârstă de 48 și 45 de ani, au murit, în timp ce cei doi copii minori ai acestora, în vârstă de 7 și 10 ani, sunt grav răniți, fiind internați în spital.

Se pare că familia de români venea din Grecia și se îndrepta spre Bulgaria cu scopul de a ajunge acasă, în România. În mașină se aflau și cei doi minori, care au fost preluați de ambulanțe, starea lor fiind foarte gravă.

În urma accidentului, pe Autostrada Națională Salonic – Serres s-a creat o coloană uriașă.

Cei doi soți care au murit, miercuri, în accidentul rutier de pe  autostrada Salonic – Serron, Roland și Alina Schmidt, locuiau în Florești și și-au petrecut concediul în Grecia. Famlia, din care mai făceau parte doi copii minori, doi băieți de 7 și 10 ani, se întorcea spre casă când mașina în care se aflau a intrat într-un camion cu numere de Bulgaria.

Roland era din Sighetu Marmației, județul Maramureș, iar soția sa, Alina, era  din același județ.

Condoleanțe familiei!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button