Trending

Un posibil caz de omor din Mangalia, a șocat întreaga țară!

Cadavrul unei fețițe de 12 ani a fost descoperit, duminică dimineaţă, într-un parc de pe raza municipiului Mangalia.

Potrivit I.P.J. Constanța, cadavrul, a cărui identitate nu a fost încă stabilită, prezenta urme de violenţă.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violenţă, echipajul medical declarând, ulterior, decesul”, a precizat oficialul IPJ Constanţa.

Polițiștii în Mangalia sunt în alertă după ce o tânără a fost găsită fără suflare într-un parc din oraș. Anchetatorii investighează situația și au adus și un câine de urmă după ce trupul neînsuflețit a fost descoperit în jurul orei 5 dimineața.

„Polițiștii au confirmat că pe trupul fetei au fost găsite mai multe urme de violență, motiv pentru care se iau în calcul toate variantele. În principal, se ia în calcul varianta unei crime. Descoperirea a fost făcută puțin după ora 5:30 dimineața de câțiva localnici care mergeau la lucru și care au sunat imediat la 112.

La fața locului au venit criminaliștii și au adus chiar și un câine de urmă. Deocamdată nu i-au fost stabilite nici identitatea, nici vârsta, iar trupul a fost dus la necropsie pentru a se stabili mai întâi cauzele decesului. Sigur, mai polițiștii au prelevat deja de la fața locului probe și amprente și urmează să stabilească atât împrejurările, cât și toate celelate detalii care au dus la deces”, a transmis digi 24.ro.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button