Triunghi amoros bizar, ajuns pe mâna polițiștilor arădeni!

„În ziua de 1 septembrie a.c., polițiștii orașului Curtici au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 32 de ani, din Curtici, care și-ar fi amenințat și agresat concubina. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru amenințare”, a transmis  IPJ Arad.

Ce s-a întîmplat de fapt? ne spune ghidularadean.ro.

Într-o zi de vineri, un tânăr din Curtici a luat cea mai bună sau cea mai proastă decizie din viața sa, în funcție de cum privim cazul. Concret, dornic de a intra în weekend cât mai repede, bărbatul a decis să plece mai devreme de la muncă. A mers direct acasă, acolo unde știa că îl așteptă iubita lui.

Însă, când a ajuns la domiciliu, tânărul a avut parte de o surpriză de proporții. Într-adevăr, partenera de viață era acasă, însă nu de una singură. Se pare că aceasta petrecea timp de calitate cu o altă persoană. Mai exact, tânărul și-a prins partenera în pat, alături chiar de prietenea ei cea mai bună.

Acesta a rămas fără cuvinte atunci când le-a văzut pe cele două prietene. Pe de cealaltă parte, cele două femei nu s-au arăta prea deranjate că au fost întrerupte și chiar l-au invitat și pe el să se alăture distracției, ideea unui menaje a trois surâzându-le.

Însă, bărbatul nu a fost pe aceeași lungime de undă cu fetele, a refuzat propunerea acestora și a trecut la acțiune. Trădat și orbit de furie, tânărul și-a agresat partenera de viață și așa a ajuns pe mâinile polițiștilor.

Femeia l-a reclamat, iar acum bărbatul s-a ales cu un dosar penal, dar și cu un ordin de protecție provizoriu.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button