Raiul și bogăția de la sat, se mută două zile în oraș!

Grădina Romei va oferi timp de două zile, în 9 și 10 septembrie, atmosfera specifică mediului rural, sătmăreni cu mic cu mare fiind așteptați la ediția cu numărul patru a evenimentului ,,Satul mic în Satu Mare’’, anunță pe Facebook, primăria Satu Mare.

Vizitatorii vor putea admira și mângâia animale domestice, vor putea gusta din aromele specifice bucătăriei de la țară și se vor putea delecta cu meșteșuguri populare.

Vor avea loc plimbări cu trăsura, o expoziție de animale de companie, dar va exista și posibilitatea de a încerca meșteșuguri tradiționale, astfel încât tinerii să își poată testa creativitatea. Evenimentul va fi însoțit de Târgul Produselor Sătmărene, care va oferi o selecție de articole din ceramică și lemn, haine croșetate, păpuși handmade, dar și alimente locale sănătoase, miere, siropuri, legume și fructe.

Sunt anunțate și numeroase spectacole și concerte, trupa Delta intrând în scenă sâmbătă seara, iar duminică fiind programate concertele Goose Train Orchestra, Pittyes2es și Gyufa Zenekar.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button