Trending

Iubire interzisă între o polițistă și un arestat la domiciliu!

O polițistă din Călărași este anchetată pentru că trăiește o poveste de dragoste interzisă. Agenta trebuia să verifice periodic un tânăr aflat în arest la domiciliu, numai că vizitele obligatorii s-au transformat rapid în pasiune. Pentru angajata Ministerului de Interne nu a contat nici faptul că băiatul este anchetat pentru tentativă de omor şi nici că are 19 ani și este  încă la liceu, în clasa a 11-a, scrie observatornews.ro.

Întreaga poveste de dragoste a ieşit la iveală în momentul în care un vecin ar fi aflat totul şi ar fi sunat la 112. În urma apelului care anunța că bărbatul arestat la domiciliu ar fi părăsit locuinţa, politiştii au mers la casa lui. Bărbatul nu părăsise locuința dar au găsit-o acolo chiar pe colega lor.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape trei luni, atunci când tânărul de 19 ani a fost plasat de judecători în arest la domiciliu. Agenta, cu cinci ani mai mare decât el, era cea care ar fi trebuit să îl supravegheze pe băiat pe perioada măsurii preventive.

Idila a ajuns și la urechile logodnicul fetei de 24 de ani, cu care acesta  își cumpărase o casă împreună și care se pregăteau de nuntă. S-a răzgândit, însă, după ce vestea s-a aflat.

Superiorii poliţistei au dispus cercetarea disciplinară în cazul acesteia.

Sursa: observatornews.ro

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button