Trending

Incredibil! Purtătoarea de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române a fost prinsă cu droguri!

Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei este chiar structura de intervenție rapidă folosită de procurorii DIICOT în timpul acțiunilor de anihilare a grupărilor specializate în traficul de droguri. Fosta purtătoare de cuvânt, sublocotenentul Andreea Cătălina Bumbac a fost prinsă cu droguri, duminică dimineață, având în geantă mai multe pliculețe cu un praf alb, despre care anchetatorii bănuiesc că ar fi cocaină, scrie gandul.ro.

Sursa citată scrie că duminică dimineața, un echipaj al Jandarmeriei București a oprit un taxi care luase doi pasageri, un bărbat și o femeie, de la un eveniment care avusese loc la Palatul Bragadiru, situat în Sectorul 5. Femeia avea în geantă mai multe pliculețe din plastic ce conțineau un praf alb, dar și o hârtie care fusese făcută sul, despre care se presupune că fusese folosită pentru prizarea drogurilor.

Femeia ar fi fost identificată drept sublocotenentul Andreea Cătălina Bumbac, care s-ar fi prezentat drept purtătorul de cuvânt al BSIJ. Tânăra ar fi spus colegilor ei că nu știe ce se află în plicurile respective, deoarece ar aparține unei prietene, care ar fi rugat-o să i le țină la ea în geantă.

Jandarmii au confiscat posibilele stupefiante și au întocmit un proces verbal care a fost transmis, mai departe, la Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, unde, sub supravegherea procurorilor DIICOT, va fi demarată o anchetă pentru deținere de substanțe stupefiante.

Iată comunicatul Jandarmeriei Române:

Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, în urma unui control de rutină în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere. Menționăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Cazul a fost preluat de reprezentanții B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor. Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button