Trending

Incendiu violent izbucnit la un tren în mers, în apropiere de Oradea!

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la un tren de călători, aflat între localităţile Livada de Bihor şi Oradea, înainte de  intrarea în stația Oradea Vest.

”În această dimineaţă, pompierii militari orădeni au acţionat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tren de călători cu două vagoane, care se deplasa pe ruta Arad-Oradea. Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, la ora 06.25.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie la locul evenimentului, în vagoane nu se afla nicio persoană, toţi pasagerii (aproximativ 20) autoevacuându-se în siguranţă, iar flăcările se manifestau violent la nivelul întregului tren”, a transmis de dimineaţă ISU Bihor.

Echipajele de pompieri au localizat şi lichidat incendiul în jurul orei 7.20.

„CFR Călători informează că în această dimineață la intrarea în stația Oradea Vest s-a produs un incendiu la trenul Regio 3331 Arad – Oradea, fiind afectate ambele automotoare. Cei 20 de călători și personalul feroviar sunt în siguranță, trenul fiind complet evacuat”, anunţă şi compania feroviară de stat.

Cauzele care au generat incendiul vor fi stabilite de comisia de cercetare.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button