Gafă de proporții a Poliției Române! O confuzie de nume i-a făcut să salte un om nevinovat ca fiind criminal!

După ce mascații l-au ridicat chiar din fața casei sale, dintr-o comună din județul Dolj, fiind confundat cu unul dintre criminalii omului de afaceri din Sibiu, Laurențiu Lăcătușu a fost eliberat și s-a întors la cei dragi, scrie gândul.ro.

Bărbatul a povestit prin ce a trecut, joi seară, când doi polițiști l-au imobilizat și l-ar fi luat la bătaie. Atât el, cât și soția lui au crezut că cei care au tăbărât pe el sunt hoți. Speriată, soția lui și-a rugat vecinii să intervină și să-i scape bărbatul din mâinile celor care l-au imobilizat.

Omul se întorcea de la muncă atunci când s-a pomenit că doi bărbați vin spre el și îl imobilizează. Soția lui Laurențiu și fiul său de 8 ani au fost martori la întreaga scenă.

Laurențiu Lăcătușu, in vârsta de 31 de ani, lucrează de ani de zile în construcții. Cel mai mult a muncit in Italia. Bărbatul obișnuia să posteze pe rețelele de socializare imagini cu el când era la muncă.

Deși pare greu de crezut, pe data de 28 octombrie a.c., cu o săptămâna înainte de crima de la Sibiu, Laurențiu Lăcătușu s-a căsătorit. Nu a plecat în luna de miere cu soția sa. Le-a spus vecinilor că preferă să rămână acasă. Lăcătușu a jucat box și nu are antecedente penale.

Soții Lăcătușu spun că vor contacta un avocat pentru ca cei care sunt vinovați de cele întâmplate să dea socoteală în instanță.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button