Trending

Folclorul românesc în doliu! Celebru violonist maramureșean mort în accident rutier!

O tragedie s-a petrecut sâmbătă, 17.02.2024, în Maramureș, după ce un bărbat a căzut cu ATV-ul în localitatea Dumbrăvița, județul Maramureș.

Este vorba tocmai de violonistul Gabriel Stângău, originar din Borșa. Acesta locuia în Baia Mare și împlinise 32 de ani în urmă cu trei zile.

Ce spune IPJ Maramureș:

”Astăzi, 17 februarie, în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Dumbrăvița.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăvița, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a direcției de mers și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale incompatibile cu viața, fiindu-i declarat decesul de către personalul medical sosit la fața locului. În cauză, polițiștii continuă cercetările”.

Pe pagina sa de socializare au început să curgă mesajele de uimire și de condoleanțe ale cunoscuților și colegilor de breaslă.

Odihnă veșnică și condoleanțe familiei!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button