Decedați și răniți în urma unei explozii la o magistrală de gaz pe șantierul Autostrăzii Moldova, în Vrancea!

Patru persoane au fost găsite carbonizate, iar alte cinci persoane, rănite, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale în urma exploziei de miercuri noaptea la o magistrală de gaz din Călimănești – Vrancea, care a pus pe jar populația și autoritățile. La ora 1.30, un incendiu a izbucnit la o magistrala de gaz metan pe șantierul Autostrăzii Moldova. Șoferii aflați în trafic și populația din zonă au intrat în alertă, autoritățile anunțând activarea Planului Roșu de intervenție, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

„În noaptea de miercuri spre joi am fost solicitaţi să intervenim în urma producerii unei explozii urmată de incendiu, pe şantierul Autostrăzii Moldovei, în dreptul localităţii Călimăneşti. În urma evenimentului, au rezultat cinci victime rănite. Din nefericire, la faţa locului au fost descoperite patru victime carbonizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.
Atât persoanele decedate, cât şi cele rănite în urma incendiului efectuau lucrări de construcţie pe şantierul Autostrăzii Moldovei.
Incendiul a fost lichidat după circa trei ore, intervenindu-se în continuare pe răcirea utilajelor surprinse de incendiu.

Sursa: agerpres.ro

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button