Accident rutier urmat de o bătaie generală. Au venit din Irlanda să se bată în Bihor pentru o fată!

Cinci persoane au fost transportate la spital marți seară pentru investigații, după ce două mașini au ajuns în șanț la Oșorhei, jud. Bihor. Accidentul s-a petrecut după o urmărire în trafic, în care au fost implicate mai multe autoturisme. După impact, ocupanții s-au luat la bătaie, iar la fața locului au intervenit inclusiv echipaje de mascați, scrie ebihoreanul.ro.

Circumstanțele în care a avut loc evenimentul sunt anchetate de polițiști. Sursele  spun că cele două mașini au ajuns în șanț după ce s-ar fi urmărit în trafic.

La scurt timp după impact, la fața locului au ajuns și alți bărbați, ocupanți ai altor mașini care ar fi fost implicați în urmărire. După intervenția poliției, cei din urmă au fost „înșirați” pe o bordură și păziți de mascați, unii fiind încătușați.

Din primele informații, în scandal au fost implicate o grupare de romi din colonia Tileagd şi o alta din colonia Săbolciu, pe fondul unui conflict mai vechi care s-a derulat în Dublin, de unde aceştia s-au întors. Din câte se pare, totul ar fi pornit de la o fată. Mai multe persoane au fost transportate la sediul Poliției Bihor pentru audieri.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button