Accident grav, astăzi, la ieșirea din Salonta, jud. Bihor. Două mașini s-au ciocnit, iar două persoane, găsite de salvatori în stop cardio-respirator, au murit.

Cele două persoane care se aflau în stop cardio-respirator nu au putut fi salvate. Este vorba despre doi bărbați, în cazul cărora a fost constatat decesul. 

Victimele care au decedat erau chiar șoferii celor două mașini implicate. Persoanele decedate aveau 23 de ani, respectiv 65 de ani.

Potrivit unei informări transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana – Bihor, accidentul, în care au fost implicate 5 persoane, a fost sesizat la 112, miercuri, 11.10.2023, la ora 14.20.

Trei persoane au rămas captive în cele două autoturisme avariate, iar două dintre ele au fost găsite în stare extrem de gravă.

Echipajele medicale au procedat la evaluarea victimelor, la acordarea îngrijirilor necesare și la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul a două persoane aflate în stop cardio-respirator.

„Din nefericire, în pofida eforturilor echipajelor, cei doi bărbați aflați în stop cardio-respirator nu au răspuns manevrelor de resuscitare, medicul declarând decesul acestora. Celelalte trei persoane rănite au fost transportate la spital”, a anunțat purtătorul de cuvânt ISU Bihor.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button