Weekend plin de razii ale poliției pe drumurile din județ! 31 de șoferi au rămas fără permis!

  • 21 de vitezomani, cu vârste cuprinse între 21 și 62 de ani, au fost surprinși de aparatul radar, circulând cu viteze cuprinse între 102 și 156 km/h, pe tronsoane de drum unde viteza maximă legală este de 50, 70, respectiv 90 km/h.
  • doi șoferi, de 57, respectiv 61 de ani, au fost identificați în trafic, în timp ce conduceau autoturisme pe raza municipiului Satu Mare, deși se aflau sub influența alcoolului. Fiind testați cu aparatul alcooltest, au rezultat valorile  de 0,11, respectiv 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • alți doi conducători auto, de 47, respectiv 57 de ani, ambii din Satu Mare, nu au acordat prioritate de trecere pietonilor care s-au angajat în traversarea străzii pe trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.
  • trei premise suspendate pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară.
  • un bărbat, de 38 ani din Satu Mare, a condus un autoturism pe DN 19A, pe raza localității Beltiug și a circulat pe sensul opus de mers.

La data de 23 iulie a.c., un bărbat, de 67 de ani, din comuna Odoreu, care se afla la volanul unui autoturism, la intersecția semaforizată dintre strada Piața Jean Calvin din municipiul Satu Mare și strada Ștefan cel Mare, nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric, continuându-și deplasarea spre strada Ștefan cel Mare. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În aceeași zi, o șoferiță de 32 de ani din Satu Mare, la intersecția dintre strada Tudor Vladimirescu și strada Vasile Lucaciu nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier „CedeazăTrecerea”, și a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe drumul prioritar. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button