Trending

Vremea rea face ravagii!

Problemele cele mai grave se înregistrează în județul vecin. Pentru Bihor Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod roșu de ploi torențiale, furtuni și vijelii puternice și unde deja pompierii militari intervin în municipiul Oradea pentru degajarea unor copaci doborâți  de vântul puternic pe carosabil și pe fire de electricitate, informează ISU Bihor.

Nici Satu Mare n-a scăpat de capriciile vremii. În comuna Santău un imobil a luat foc după ce a fost lovit de un trăznet. Din fericire, există doar pagube materiale, nicio persoană nu ar fi fost rănită. În municipiul Satu Mare un copac a căzut peste două mașini pe strada Oituz. Se deplasează pompierii cu descarcerarea și un echipaj de trei subofițeri. Nici aici nu sunt victime, informează ISU Satu Mare.

Satu Mare se află sub avertizarea Administrației Naționale de Meteorologie de Cod portocaliu de fenomene imediate. Avertizarea este valabilă până la ora 19:45, iar meteorologii nu exclud ca noi avertizări să fie transmise în continuare, în funcție de evoluția condițiilor meteorologice.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button