Trending

Un jandarm s-a împușcat cu arma din dotare, în Cehu Silvaniei!

Un jandarm a fost descoperit fără suflare în această dimineaţă la punctul de lucru al Jandarmeriei din oraşul Cehu Silvaniei. Alarma a fost dată de un coleg, care l-a descoperit pe bărbatul de 56 de ani fără suflare, în momentul în care se făcea schimbul de tură, conform sportulsalajan.ro.

Jandarmul în vârstă de 56 de ani avea mai multe plăgi împușcate în zona toracelui, gloanţele ar fi venit din arma din dotare. Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă – SMURD Sălaj de la Cehu Silvaniei, dar şi un echipaj de la Serviciului de Ambulanță Județean Sălaj, au intervenit, dar bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Jandarmeria Sălaj spune că, la cea mai recentă evaluare psihologică, jandarmul a fost declarat apt.

Comunicatul jandarmeriei Sălaj:

“Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această dimineață, la obiectivul la care își desfășura serviciul, cu mai multe plăgi împușcate în zona toracelui.
Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate.

Jandarmul era subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj și avea 56 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt.

Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate.
La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate.

Dumnezeu să îl ierte!”

Sursa: Sportul Sălăjan

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button