Trending

Accident rutier în municipiul Satu Mare. Impact între două autoturisme, cu persoană încarcerată!

I.S.U. Satu Mare informează că luni, 23.10.2023, în jurul orei 14.00, a intervenit la un accident rutier, produs în municipiul Satu Mare, pe strada Ganea, în care au fost implicate două autoturisme.
Din primele informații o persoană este încarcerată întrucât autoturismul în care se afla a rămas răsturnat pe o parte, iar dintr-un autovehicul iese fum.
La fața locului se deplasează o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă și spumă și echipajul de Terapie intensivă mobilă, cu 10 cadre militare din Detașamentul de Pompieri Satu Mare.

La locul evenimentului, echipajele prezente au procedat la extragerea unei persoane de sex masculin, cu vârsta aproximativă de 30 ani, rămasă încarcerată.

După extragerea acesteia din autoturism, victima a fost predată echipajului medical prezent, care i-a acordat primul ajutor medical.

Se pare că accidentul s-a produs pe fondul neacordării priorității de trecere în intersecție, însă la fața locului intervin și echipaje de poliție care vor stabili în concret mecanismul de producere a evenimentului rutier.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button