Trending

Tragic accident rutier în Cărășeu! Două persoane prinse în cleștele incendiului izbucnit!

Accident tragic în localitatea Cărășeu, un autoturism se izbește de un copac și izbucnește în flăcări.

Într-un eveniment devastator petrecut în localitatea Cărășeu, un autoturism a pierdut controlul și s-a izbit violent de un copac din apropiere, iar impactul a declanșat un incendiu puternic.

Din nefericire, cele două persoane aflate în interiorul mașinii au fost prinse în dezastru, iar una dintre ele se află în stare de inconștiență. Echipele de intervenție ale pompierilor au fost alertate și s-au deplasat rapid la fața locului pentru a acorda ajutorul necesar.

Pompierii din cadrul Detașamentului Satu Mare, însoțiți de o autospecială de stingere și cinci subofițeri, echipamentul de protecție individuală și un vehicul de intervenție medicală au intervenit imediat pentru a stinge flăcările și a-i salva pe cei implicați. De asemenea, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Culciu a răspuns solicitării de asistență și a oferit sprijin în gestionarea incidentului.

Incediul produs la autoturism a fost localizat, limitat și lichidat înaintea propagării acestuia la materialul lemnos și la hala de prelucrare materiale lemnoase, aflată în imediata apropiere.
Victimele, 2 bărbați cu vârsta de aproximativ 30 ani, au fost transportate cu ambulanța Smurd B2 și cu ambulanța de terapie intensiv mobilă la Spitalul Județean Satu Mare.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button