Tinerii din Ucraina fug de război cu permise de conducere false!

Poliţiştii de frontieră sătmăreni fac cercetări în privinţa a doi cetățeni ucraineni de 20, respectiv 22 de ani, care la controlul de frontieră au prezentat, pe lângă documentele de identitate, permise de conducere cu însemnele autorităţilor din Ucraina, false.

Ieri, 29 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire în România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 22 de ani, conducând un autoturism Volskwagen Touareg, înmatriculat în Ucraina.

În cadrul verificărilor, bărbatul a prezentat şi un permis de conducere, cu însemnele autorităţilor din Ucraina.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare.

*Câteva ore mai tarziu, la 00.30, s-a prezentat în același punct, tot pe sensul de ieșire din țară, un alt cetațean ucrainean de 20 de ani, conducând un Volskwagen Transporter, înmatriculat în Ucraina. Și acesta a prezentat pe lângă documentele de călătorie un permis de conducere care ridica suspiciuni cu privire la autenticitate.

Astfel, polițiștii de frontieră au constatat faptul că ambele permise de conducere sunt false, întrucât nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice.

În cauzele respective, s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button