Trending

Incident grav, mai puțin obișnuit. Un tobogan gonflabil cu 12 copii s-a răsturnat!

Patru copii au fost răniți sâmbătă după ce un tobogan gonflabil a fost răsturnat de vânt la festivalul organizat în Piața Constituției din București, scrie g4media.ro.

Potrivit unor surse din serviciile de intervenție, un copil de 7 ani prezintă o lovitură în zona bărbiei, un copil de 4 ani are o lovitură în zona capului, un copil de 8 ani acuză dureri la un braț iar un altul de 10 ani acuză dureri în zona toracică.

Cei patru copii au fost duși la trei spitaledin Capitală, copiii fiind însoțiți de părinți.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 17, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale.

Reacția Poliției Capitalei:

„La data de 28 octombrie 2023, în jurul orei 14.10, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciul, în zona unui eveniment din Sectorul 5, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un tobogan gonflabil amenajat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, s-ar fi răsturnat.

Polițiștii au solicitat, de îndată, la fața locului să se deplaseze mai multe echipaje de prim-ajutor, existând posibilitatea să fie copii prinși în interiorul acestuia. În urma verificărilor efectuate au fost găsiți patru minori, cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, răniți ușor, care au necesitat îngrijiri medicale. Cei patru minori, însoțiți de părinții acestora, au fost transportați la unități medicale, pentru a li se acorda îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 17, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale”.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button