Doliu în lumea muzicii. A murit cântărețul italian Toto Cutugno.

Cântărețul italian Toto Cutugno a murit, la 80 de ani, la spitalul San Raffaele din Milano unde era internat.

În urmă cu 10 ani, Toto Cutugno fusese diagnosticat cu cancer de prostată, afecțiune pe care, susținea el, a învins-o. Boala a recidivat însă, în luna aprilie 2022, artistul italian a suferit complicaţii şi a fost internat de urgenţă în stare critică într-un spital privat având cancer metastatic de prostată, care în cele din urmă a dus la deces.

În 1980, Cutugno câștigă la San Remo locul 1, în 1990, Toto a câștigat locul I la Eurovision, interpretând „Insieme”. Trei ani mai târziu, în 1993, Toto Cutugno a fost invitat la Cerbul de Aur unde a avut un recital impresionant în care a strecurat melodia românească „Ciobănaș cu 300 de oi”.

Toto Cutugno a fost căsătorit de 27 de ani cu Carla, pe care a cunoscut-o la un club, care a găzduit unul dintre concertele lui. Prima sarcină a lui Carla a fost cu probleme și după aceea, nu a mai putut avea copii.

Deși Carla nu a avut privilegiu de a-l face tată pe regretatul artist italian, Toto devenise părintele unui băiat pe nume Nico. El a luat naștere în urma relației pe care acesta a avut-o cu o fostă cântăreață.

Dând dovadă de o înțelepciune aparte, deși era conștientă de cele întâmplate după ce Toto i-a mărturisit totul, Carla i-a permis lui Nico să vină să locuiască împreună cu ei.

Odihnă veșnică!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button