Trending

Dintr-o suflare, nu mai puțin de 15 conducători auto au rămas fără permis!

Din cele 398 testări efectuate astăzi, 2 iulie, de către polițiștii rutieri, cu aparatele etilotest sau cele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism, 15 au reacționat pozitiv pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

În contextul acțiunilor preventiv-reactive, cu efective mărite,organizate pe raza întregului județ, au fost aplicate 218 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 84.235 de lei, dintre care 148 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G.nr.195/2002, Alte  66 de sancțiuni au fost aplicate în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991, iar  diferența fiind sancțiuni aplicate la încălcarea altor prevederi legale, întrucât acțiunile au avut ca scop nu numai prevenția rutieră, ci și combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În defășurarea acțiunilor, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au beneficiat de sprijinul  jandarmi lor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare precum și a polițiștilor de frontieră, transmite I.P.J. Satu Mare.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button