Trending

Circula cu permis cumpărat de pe internet!

În această dimineață, în jurul orei 07.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetățean ucrainean în vârstă de 39 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Polonia. La controlul de frontieră i-a fost solicitat și permisul de conducere, ocazie cu care s-a constatat că acest document, cu însemnele autorităților din Ucraina, nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unuia autentic, fiind fals.

Bărbatul, stabilit în Polonia, a declarat că avea nevoie de permis de conducere, iar pe internet, contra sumei de 300 de euro, a găsit o variantă prin care să intre în posesia unui astfel de document, dar permisul primit ulterior – și pe care l-a și prezentat la controlul de frontieră – s-a dovedit a fi unul fals.

În acest caz au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button