Ciocnire frontală între două mașini în județ!

O depășire neregulamentară a fost cauza unei coliziuni între două autovehicule, ce a avut loc duminică, 13 august 2023, pe Drumul Național 19, în zona dintre localitățile Satu Mare și Botiz.

Conform informațiilor furnizate de Poliția Județeană Satu Mare, evenimentul a avut loc în jurul orei 13:00. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Dumbrava, se afla la volanul unui autoturism și a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului  a rezultat în rănirea gravă a șoferului autoturismului lovit, o femeie în vârstă de 40 de ani din Satu Mare, precum și a unei minore de 11 ani care se afla în autoturismul condus de femeie. După impact, traficul a fost îngreunat pentru o perioadă semnificativă de timp, iar echipele de intervenție au fost chemate pentru a acorda asistența medicală necesară victimelor.

Ambele persoane implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative în privința consumului de alcool. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button