Trending

Aflând că a fost condamnat la închisoare, un tânăr sătmărean s-a întors acasă să-și ispășească pedeapsa. Încătușat la frontieră.

Polițiștii de frontieră sătmăreni au reținut la intrarea în țară un cetățean român care a fost condamnat la închisoare cu executare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Miercuri, 18 octombrie a.c., în jurul orei 20.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare în România, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din județul Satu Mare.

În urma controlului specific, polițiștii de frontieră au descoperit faptul că pe numele acestuia Judecătoria Carei a emis, în 13 octombrie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Tânărul are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de nouă luni pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Bărbatul a fost predat colegilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button