Trending

Bilanțul accidentului rutier de pe DN 19. Cinci victime transportate la spital și pagube materiale imense.

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, au intervenit în această dimineață, în jurul orei 8.15, la un accident rutier petrecut între localitățile Ciuperceni și Livada.

La fața locului s-au deplasat, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, 1 autospecială de descarcerare grea, un echipaj de prim ajutor SMURD, însumând un număr de 12 cadre militare, precum și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

Echipajele operative au identificat la locul interventiei 3 autovehicule implicate în incident, iar într-una dintre acestea aflandu-se o persoană de sex masculin încarcerată.

Pompierii militari au acționat pentru extragerea bărbatului, în stare de conștientă, în vârstă de aproximativ 20 de ani, concomitent cu predarea acestuia la echipajele medicale.

Totodată, altor 4 persoane implicate in accident li s-au acordat asistență medicală la fața locului, fiind transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, pentru investigații suplimentare.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button