Trending

O veste bună pentru Satu Mare!

,,O veste bună pentru Satu Mare! A început construcția M49 spre Satu Mare”, este anunțul Primăriei Satu Mare pe pagina oficială Facebook.

Autoritățile din Ungaria au însă un anunț mai elaborat, din care reiese că au demarat proiectul de construcție a drumului expres M49, care va facilita legătura între autostrada M3 și punctul de graniță de la Csenger. 

Noul drum expres, cu o lungime de peste 28 de kilometri, va fi construit cu două benzi pe sens și va aduce numeroase beneficii locuitorilor din Satu Mare, oferindu-le o rută mai rapidă către infrastructura de mare viteză a Ungariei și către Europa Centrală și de Vest.

Centura orașului Satu mare va fi legată de M49 printr-un drum expres. Conexiunea centurii de ocolire a municipiului Satu Mare cu noul punct de trecere a frontierei de la Oar/Csenger și de acolo cu M49 din Ungaria va avea aproximativ 11 km, 4 benzi și o intersecție, respectiv o legătură cu DN 19 care va facilita accesul direct a unităților economice de pe raza comunei Vetiș la noua rețea de drumuri rapide.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button