Trending

Un tânăr sătmărean dat dispărut în Portugalia, a fost găsit mort

Kevin, un tânăr de 21 de ani originar din Satu Mare, care a dispărut de aproape o lună, din Santa Luzia – Portugalia, a fost găsit fără viață joi dimineață la Perogil, Tavira de către Poliția Judiciară. Totul indică teza sinuciderii.

Părinții se aflau în România la momentul dispariției, așa că fratele a fost cel care a alertat autoritățile locale despre dispariție.

Kevin a încetat să mai răspundă la apeluri și mesaje în ajunul zilei în care urma să călătorească la nunta fratelui său din România.

Politia Judiciara din Portugalia a făcut descoperirea în jurul orei 7:00 joi. Cadavrul a fost găsit lângă o macara din Perogil, în Tavira, cu urme corespunzătoare unui șoc violent provocat de căderea de la câțiva metri înălțime.

Părinții au fost anunțați la ora 12:00. Două ore mai târziu, la ora 14, tatăl lui Kevin a mers la fața locului pentru a confirma identitatea cadavrului.

Tânărul a fost descris ca fiind o persoană tăcută și rezervată.

Politia a mai găsit 200 de pagini pe laptopul lui Kevin care ajută la explicarea faptului că ar fi fost o sinucidere.

Trebuie amintit că autoritățile locale au localizat semnalul telefonului mobil al lui Kevin în Tavira. Căutările au fost făcute de familie și public de-a lungul zilelor, dar căutările nu au dat niciodată niciun rezultat.

Familiei și prietenilor lui Kevin, ZiarSM transmite sincere condoleanțe în acest moment de mare tristețe și durere.

Sursa: Postal.pt

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button