Trending

Tânăr din Stâna, cu permis obținut de câteva luni, a lovit un pieton aflat pe o trecere semnalizată corespunzător, pe strada Careiului!

Din păcate se înmulțesc accidentele rutiere în care sunt accidentați pietoni angajați regulamentar în travesarea străzii, cum de altfel s-a întâmplat și în această după amiază în municipiul Satu Mare, pe strada Careiului.

La solicitarea ziarsm.ro, biroul de presă al Poliției Județene a transmis primele concluzii cu privire circumstanțele în care s-a produs evenimentul:

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment, pe strada Careiului din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 18 ani, din Stâna, aflat la volanul unui autoturism, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 49 de ani, din Cărășeu, care s-ar fi aflat angajat în traversarea drumului, printr-un loc semnalizat și marcat corespunzător.

Din producerea accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button