Trending

Prinși în flagrant delict în timp ce comercializau cocaină! Două persoane arestate pentru 30 de zile

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Astfel, două persoane au fost prinse în flagrant delict în timp ce ar fi comercializat o cantitate de cocaină (drog de mare risc), pe care ar fi procurat-o de la o altă persoană.

De asemenea, în urma celor 3 percheziții domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate cantități de droguri de mare risc și substanțe cu efecte psihoactive (cocaină, 3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal, 4-MMC, cunoscut sub numele de mefedronă și 2 MMC), sume de bani în lei, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

La data de 22 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea celor 3 persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Astăzi, 22 aprilie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button