Trending

La o zi după ce și-a primit condamnarea, a încercat să fugă din țară!

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni au reținut la ieșirea din țară un bărbat din Sălaj care, cu o zi înainte, a fost condamnat la închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Marți, 19 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din România, un cetățean român, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în județul Sălaj.

Cu ocazia verificărilor efectuate pentru ieșirea din țară, polițistul de frontieră a constatat că  că pe numele bărbatului Judecătoria Jibou a emis, în data de 18 septembrie 2023, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate timp de doi ani pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației (conducere fără permis).

Persoana a fost predată colegilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button