Trending

Flagrant de mită la Satu Mare! A vrut să scape de amendă și s-a ales cu dosar penal.

În data de 06.10.2023, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – SJA Satu Mare au fost sesizați de către un echipaj de poliție rutieră din cadrul I.P.J. Satu Mare, cu privire la faptul că o persoană pe care au oprit-o în trafic pentru încălcarea unor reguli la regimul rutier le-a oferit o sumă de bani pentru a nu dispune măsurile legale față de aceasta.

În fapt, persoana în cauză, după ce a fost oprită în trafic de echipajul de poliție rutieră pentru încălcarea unor reguli la regimul rutier, a căror sancțiune complementară consta în suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile, le-a oferit acestora suma de 50 de euro și, ulterior, a promis suma de 100 de euro pentru ca polițiștii să nu aplice măsurile contravenționale.

Agenții de poliție au înregistrat momentul oferirii sumei de bani cu aparatura tip bodycam și au refuzat categoric propunerea conducătorului auto.

Ofițerii de poliție din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Satu Mare au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, cercetările fiind continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Sursa: DGA

Foto: arhivă

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button