Trending

Familie de sătmăreni cu copii mici, prinși în incendiul ce le-a cuprins mașina în trafic!

Pe pagina de Facebook a Administraţiei Naţionale, Fiscale şi Vamale din Ungaria a fost postată o informare în care se spune că s-a intervenit sâmbătă, 2 septembrie 2023, pentru a salva o familie cu doi copii pe autostrada M1din Ungaria.

După ce a ieşit fum din maşină, aceasta a luat foc. Numerele maşinii sunt de Satu Mare. Agenţii fiscali au acordat asistenţă victimelor până la sosirea pompierlor. Mama şi copiii au fost duşi la o grădiniţă din apropiere, iar tatăl a încercat să-şi salveze obiectele de valoare din maşină, după care a fost dus într-un loc sigur.

“Maşina unei familii de români cu copii mici a fost prinsă de un fum uriaş negru şi de flăcări. Părinţii călătoreau în Austria împreună cu cei doi copii mici când a ieşit fum gros din maşina lor şi a luat foc. Trei dintre colegii noştri au fost puşi în maşina de patrulare şi mama lor la grădiniţă şi grădiniţă. Tatăl, care, după incident, a încercat să-şi salveze obiectele de valoare din maşina în flăcări, a fost escortat într-un loc sigur şi apoi a încercat să-l calmeze. Pe lângă adăpostul în siguranţă al victimelor aflate în dificultate, au existat şi alte sarcini. O anumită secţiune a străzii a fost închisă imediat, astfel încât alte vehicule să poată păstra distanţa de siguranţă până la sosirea pompierilor”, ar fi traducerea mesajului celor de la Administraţia Naţională Fiscală şi Vamală din Ungaria.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button