Trending

Crevedia de Supur! Din pământ țâșnește apă cu gaz, lângă o stație de alimentare cu combustibili!

Pericol de explozie în județul Satu Mare, chiar lângă o stație de combustibili de la pe Drumul Național 1F, în zona Supur, la limita cu județul Sălaj. Circulația rutieră a fost oprită.

Potrivit presasm.ro, totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 19.30 când lângă o stație de combustibili s-a forat o fântână, iar apa amestecată cu gaz țâșnește la zeci de metri înălțime.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit pe DN 19A, în afara localității Supuru de Sus, județul Satu Mate, către limita cu județul Sălaj, ca măsură de prevenție, fiind delimitat un perimetru de siguranță după ce au fost semnalate degajări de gaze în urma unor lucrări de forare.

Există pericol de explozie, iar polițiștii și pompierii au închis total zona și circulația rutieră. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, care asigură zona până ajung echipele specializate pentru a evalua situația.

Se așteaptă echipa de la furnizorul de gaze natural pentru a face măsurători și pentru a confirma sau infirma dacă există un pericol real de explozie.

sursa: PresaSM

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button