Acţiune rutieră în oglindă în Satu Mare, Bihor, Cluj și Arad: 15 radare în cascadă, pe cinci drumuri naționale

Aproape 360 de şoferi s-au ales cu amenzi, iar 18 dintre ei au rămas şi fără permise de conducere, într-o acţiune pe care poliţiştii din Bihor au derulat-o joi, 15.02.2024, cu 15 radare în cascadă, pe cinci drumuri naționale din județ, în paralel cu colegii din Cluj, Satu Mare şi Arad, cu scopul de a-i tempera pe vitezomani, transmite I.P.J. Bihor.

În timpul acţiunii, 358 de şoferi s-au ales cu amenzi în valoare de 174.950 de lei, majoritatea, 290 de sancțiuni, fiind pentru depășirea limitelor legale de viteză.

De exemplu, un şofer de 27 ani din Sălard a fost oprit după ce a fost prins conducând cu viteza de 142 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare la 90 de km/h. La fel, un bărbat din Popeşti a fost tras pe dreapta pe Calea Aradului din Oradea, unde aparatul radar l-a depistat că şofa cu 125 km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 de km/h.

În total, în timpul acţiunii de joi, poliţiştii au reţinut 18 permise de conducere, dintre care 7 pentru depășirea limitelor legale de viteză, 5 pentru depășiri neregulamentare, 3 pentru conducere sub influența alcoolului și 3 pentru alte abateri. Totodată, au fost reținute 7 certificate de înmatriculare.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button