Trending

Accident rutier autoprovocat de neatenția celui de la volan, deși avea un minor cu el în mașină!

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de ieri pe raza orașului Ardud, DN 19 A, județul Satu Mare. Deși conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului, din motive numai de el știute, a pierdut controlul asupra autoturismului, a izbit un cap de pod și s-a răsturnat în șanț. Iată ce spune poliția despre împrejurările producerii evenimentului:

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 14.40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Ardud. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 51 de ani, din Vetiș, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea, intrând în coliziune cu un cap de pod.

Din producerea accidentului, a rezultat rănirea unui minor de 15 ani, pasager pe bancheta autoturismului. Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Foto:presasm.ro

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button