Trending

Vrei să devii polițist? Acum e momentul!

Până pe 9 iulie 2023 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică) cei care doresc să urmeze cursurile Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” se pot înscrie la concurs prin transmiterea cererii-tip în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare (unitățile teritoriale ale Poliției Române, Poliției de Frontieră, Jandarmeriei Române și ale Pompierilor). Ulterior înscrierii, documentele pentru constituirea dosarului de recrutare se depun până la data de 21 iulie 2023.

Evaluarea psihologică va avea loc până la data de 14 iulie 2023, potrivit planificării întocmite de către unitățile cu atribuții de recrutare.

Evaluarea performanțelor fizice va avea loc în intervalul 18 – 24 august 2023, în centrele zonale, iar evaluarea cunoștințelor în intervalul 29 – 30 august 2023, în aceleași centre.

Examinarea medicală (inclusiv soluționarea contestațiilor) va avea loc în intervalul  5 – 29 septembrie 2023.

La data de 29 septembrie 2023 va avea loc afișarea rezultatelor finale ale candidaților declarați admis.

Mai multe detalii privind recrutarea candidaților pentru participarea la concursul de admitere la programul de studii universitare de licență, organizat în anul 2023 la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” pot fi obținute accesând site-ul MAI, secțiunea Carieră/ Instituții de învățământ/formare profesională (https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/).

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button