Trending

Război între două clanuri din Socond. Unii în spital, alții în arest!

La data de 8 august a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că, în localitatea Socond, ar fi izbucnit un scandal între mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani, și-au aplicat reciproc mai multe lovituri cu diverse obiecte contondente, doi dintre aceștia fiind transportați la Spitalul Județean Satu Mare-Secția U.P.U.

De asemenea, o parte dintre bărbați ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului în care domiciliază celelalte persoane, unde ar fi distrus un autoturism, rezultând un prejudiciu de aproximativ 300 de lei.

Față de patru bărbați, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, violare de domiciliu și distrugere.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button