Luptă contra cronometru pentru viață!

Liniștea orașului a fost tulburată aseară, 12.09.2023, de elicopterul SMURD care a fost chemat pentru a prelua un bolnav de la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Pacienta, o femeie în vârstă de 55 de ani, a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare cu suspiciune de accident vascular hemoragic, o afecțiune gravă care necesită intervenție medicală de specialitate.

Potrivit informațiilor furnizate de Rodica Lohan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, situația pacientei a necesitat un transfer rapid și specializat către secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Mureș. Elicopterul medical SMURD, echipat cu personal medical calificat și echipamente de ultimă generație, a fost dispus să intervină în această situație critică.

Echipa medicală din elicopter a avut grijă de pacientă pe toată durata zborului, asigurându-se că primește îngrijirea necesară și monitorizându-i constant starea de sănătate. Această intervenție rapidă și specializată a elicopterului SMURD a avut un rol crucial în transportarea pacientei la destinația dorită în condiții de siguranță, oferindu-i astfel șanse suplimentare pentru recuperare.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button