Trending

Farmacii veterinare amendate pentru vânzare de produse neconforme!

În această săptămână inspectorii de specialitate din cadrul Serviciului Sănătate și Bunăstare animală  – D.S.V.S.A. Satu – Mare au efectuat un număr de 94 controale în exploatații profesionale și non profesionale din județul  și au intensificat frecvența controalelor oficiale.

Nu mai puțin de 3 farmacii veterinare, din localitățile Satu Mare, Carei și Foieni, au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 10.500,  pentru distribuția produselor medicinale veterinare fără documente care să ateste proveniența și/sau calitatea acestora.

Au mai fost amendați cu 18.000 lei, 15 exploatații non profesionale din localitățile: Negrești Oaș – 6, Racșa – 6, Vama – 3,   – pentru vânzarea sau cumpărarea fără documente sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, a animalelor și pentru introducerea fără documente sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, a altor animale în efectivele existente, și 3 crescători  de animale, din localitățile : Cămârzana,  Târșolț și Medieș Vii, pentru introducerea/scoaterea de animale în/din exploatație fără anunțarea medicului medicului veterinar.  

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button