Trending

Așa arată una dintre intrările în județul Satu Mare!

Ne scrie un cititor. Munți de gunoaie la intrarea în județul Satu Mare, fără ca cineva să se autosesizeze. Redăm în continuare mesajul complet al cititorului, cu mențiunea că ne raliem și noi propunerilor lui de la final.

Realitatea care doare.

Calatorind din Oradea inspre Tasnad, am observat la limita dintr-e Judetul Bihor si intrarea in Judetul Satu Mare, cum bunul simt si nepasarea are efect chiar si la intrarea sau iesire din judete.

O sumedenie de automobile, trec in fiecare ora pe acest drum, dar parca nu pe multe persoane ii afecteaza un asemenea gest, care trebuie catalogat grotesc, nechibzuit si inadmisibil…

Oprind la fata locului, lesne de observat, regaseam deseurile ,,clasice,, carton, hartie, plastice, resturi de fructe si vegetale precum si cauciuc sau multe altele.

Cu parere de rau observam cum media din strainatate si din tara, scoate in evidenta ca suntem cu grad minuscul de civilizatie si ca nu stim sa gestionam promovarea si ridicarea tarii din cenusa, dar daca inca avem asemenea gesturi, cum dorim sa propasim in alte lucruri mult mai importante?

Doresc sa se ia masuri cat mai urgente si cat mai concrete, iar in acele zone, personal cred ca ajuta sistem de camere video ❗️

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button