Trending

Victimele accidentului mortal de sâmbătă din Gherla erau soț și soție. O profesoară din Dej și soțul ei.

Eniko și Sandor Grobois, sunt cei doi soți din Dej care au murit sâmbătă seara, în timp ce se întorceau de la un concert de muzică armenească, după ce un șofer teribilist de 24 de ani din Gherla, beat și drogat. s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism care circula în aceeași direcție de mers, scrie stiridecluj.ro.

Eniko Grobois a fost profesoară la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” Dej.

Suntem triști. Foarte triști! OMUL care a slujit o întreagă viață școlii și liceului nostru nu mai este printre noi. A pășit pentru prima dată pe porțile școlii noastre, ca dascăl, acum 40 de ani și de atunci nu a mai plecat nici măcar pentru o zi. Până aseară, când și-a luat „La revedere!” de la noi pentru totdeauna… A plecat la cer alături de soțul ei drag. Vrând să rămână nedespărțiți, așa cum îi știam și noi de-o viață. Drum lin spre cer, Doamna Eniko Grobois!”, au transmis cei de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” Dej.

În imaginile surprinse de o camera de supraveghere se observa cum soferul a intrat in depasirea unei coloane de masini, fara sa tina cont ca un alt sofer era deja angajat in depasire. L-a depasit si pe acesta, dar a ajuns cu rotile pe acostament in partea stanga, moment in care a incercat sa revina fortat pe sensul lui de mers. Nu a reusit sa se incadreze si a acrosat din spate masina in care se aflau cei doi dejeni, care circulau regulamentar. I-a proiectat in șanț unde masina lor s-a izbit de un capăt de podeț si s-a răsturnat.

Vasarhely Catalin Gabriel, șoferul de 24 de ani, autorul accidentului mortal,  a fost arestat pentru 30 de zile. 

Sursa: Stiri de Cluj

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button