Scene șocante noaptea trecută în Botoșani. O femeie și-a aruncat copiii pe geam!

Un copil de doar doi ani a murit, iar fratele său cu doar un an mai mare este în stare critică după ce mama i-a aruncat de la geamul unui hotel din municipiul Botoșani. Femeia, în vârstă de 23 de ani ameninţa că îşi va pune şi ea capăt zilelor. Tatăl celor doi copii este la Bucureşti şi nu-şi explică ce s-a întâmplat, notează Monitorul de Botoșani.

Tragedia a avut loc la Hotel Tineret din municipiul Botoşani. În ciuda eforturilor făcute de medici, băieţelul mai mic, Vladimir, s-a stins din viaţă la spital. Fratele său mai mare, Gabriel, este şi el în stare foarte gravă. Băiatul este în comă profundă, iar prognosticul medicilor este unul rezervat.

În scurt timp la faţa locului a avut loc o adevărată desfăşurare de forţe. Au ajuns mai multe ambulanţe, dar şi echipaje de pompieri şi de poliţie. Cei doi copii au fost preluaţi imediat de cadrele medicale şi transportaţi la spital.

Timp de aproape două ore s-a negociat  cu femeia pentru a se încerca să o convingă să coboare de pe acoperişul de pe care ameninţa că se aruncă. Sub geamul camerei pompierii au aşezat mai multe saltele, pentru a o salva pe tânără în caz că ar fi recurs la un nou gest extrem.

După aproape două ore de negocieri forţele de intervenţie au reuşit să o dea jos. În timp ce negociatorul discuta cu tânăra, oamenii legii au reuşit să intre în camera unde se afla aceasta şi să o imobilizeze.

Tânăra a fost internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button