Trending

Scene halucinante într-o piață din Deva. Un tânăr, relativ drogat, a încercat să smulgă un copil din brațele mamei sale!

Bărbatul ar fi motivat că i s-a părut că ar fi propriul copil în braţele femeii. Tânărul are 29 de ani, iar copilul doi ani şi jumătate, scrie news.ro.

Poliţiştii din Hunedoara au deschis dosar penal, după ce un tânăr a încercat să smulgă un copil din braţele mamei sale, în zona unei pieţe din Deva. Bărbatul a fost prins de trecători, până la sosirea echipajelor de poliţie şi a fost internat într-o secţie de Psihiatrie.

”Astăzi, în jurul orei 13:10, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul serviciului apel de urgenţă  112 cu privire la faptul că, în zona Piaţa Arras, din Deva, un tânăr  (posibil sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor pshioactive) fără motiv ar fi încercat să smulgă un minor din braţele mamei sale.

Minorul nu a suferit vătămări corporale, iar tânărul a fost reţinut de trecători până la sosirea poliţiştilor, care s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la locul faptei”, a transmis IPJ Hunedoara.

La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică Deva, care l-a imobilizat pe tânăr şi l-a dus la o unitate medicală în vederea evaluării psihiatrice.

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi continuă cercetările.

Sursa: news.ro

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button