Trending

O fată de 18 ani, principalul suspect în cazul crimei din Mangalia! Era colegă de muncă cu victima.

Femeia găsită moartă, duminică dimineaţă, într-un parc din municipiul Mangalia a fost identificată, fiind vorba de o tânără de 18 de ani din judeţul Vaslui. Ca principal suspect, a fost reţinută de către poliţişti o altă tânără, de aceeaşi vârstă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, transmite agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, victima are 18 ani şi este din judeţul Vaslui. Aceasta ar fi fost ucisă.

„În cauză au fost efectuate cercetări şi investigaţii de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi Poliţiei municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din judeţul Vaslui”, a precizat oficialul IPJ Constanţa.

De asemenea, poliţiştii din Constanţa au reţinut o altă tânără, de 18 de ani, care este considerat principalul suspect al crimei. Faţă de aceasta din urmă se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, ancheta derulându-se sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a mai menţionat sursa citată.

Sursele spun că cele două fete stăteau împreună şi lucrau cameriste la un hotel din Saturn. Ar fi omorât-o pentru că victima îşi înşela iubitul şi ea trebuia să mintă şi nu ar mai fi vrut să facă asta.

Dupà ce a omorât-o ar fi pus-o într-un geamantan şi a dus-o în parc.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button