Trending

Explozie uriașă în țară! Zeci de pompieri și polițiști răniți.

La data de 26.08.2023, în jurul orei 18.50, în județul Dâmbovița, la o stație GPL din comuna Crevedia, pe DN 1 A, au avut loc mai multe explozii.

Din informațiile obținute de stiripesurse.ro, în locul unde a avut loc explozia se efectua o operațiune de încarcare a cisternelor de gaz, iar deflagrația a fost provocată de neatenția unui angajat care se ocupa de manevrarea furtunelor. Unul dintre furtunuri a cedat și l-a prins pe angajatul stației de GPL cu țigara aprinsă în mână.

Explozia de la Crevedia au creat haos în toate spitalele din București și nu numai. Bilanțul până în prezent sună îngrijorător: 58 de victime, dintre care 39 de pompieri, 2 polițiști și 2 jandarmi. O persoană a murit.

Primele opt victime au fost după prima explozie, dintre care o persoană decedată în urma unui infarct, fără arsuri, şi şapte persoane rănite.

Alte 50 de victime au suferit după a doua explozie, dintre care 3 persoane rănite transportate la UPU Târgovişte, 47 persoane la unităţi sanitare din municipiul Bucureşti, cu arsuri şi traumatisme.

Din totalul victimelor, 43 de persoane sunt cadre ale MAI (39 pompieri, 2 poliţişti şi 2 jandarmi).

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button