Trending

Demisie cu iz sexual a subprefectului de Iași! În pat cu o tânără trecută suspect prin mai multe funcții!

Subprefectul de Iaşi Marian Grigoraş,susținut de PNL, şi-a anunţat miercuri demisia din funcţie, motivând că nu vrea să afecteze imaginea Prefecturii, după ce în presa locală au apărut fotografii în care el apare în pat alături de o tânără care în ultimii ani a ocupat succesiv mai multe posturi în administraţie, scrie stiripesurse.ro.

Demisia sa survine la două săptămâni după ce reporteris.ro publica o fotografie în care Marian Grigoraş apare în pat alături de o tânără care a fost avansată cu sprijinul PSD, apoi al PNL, pentru a ocupa diverse funcţii în administraţia ieşeană.

Potrivit reporteris.ro, tânăra a fost în anul 2020 şefă de cabinet senatorial, iar în anul 2021 s-a angajat în Prefectura Iaşi, în funcţia de consilier, chiar în timp ce Marian Grigoraş era prefect.

Ulterior, tânăra a lucrat în cadrul companiei ApaVital din subordinea Consiliului Judeţean, iar din acest an este consilier asistent la Compartimentul Proiecte din cadrul Primăriei Iaşi.

Întrucât posturile erau blocate, ea s-a angajat mai întâi la Primăria oraşului Podu Iloaiei, după care s-a transferat în cadrul primăriei ieşene.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button